Terugblik en Nieuwjaarswens

Terugblik op het jaar 2020 en Nieuwjaarswens van het bestuur.

Beste leden, donateurs, vrijwilligers, sponsoren en alle anderen die onze club een warm hart toedragen,

Ongetwijfeld was het jaar 2020 voor iedereen een gedenkwaardig jaar !!!

Waar aan het begin van het jaar nog traditioneel en met veel vertrouwen door een ieder goede wensen en goede voornemens werden uitgesproken, bleek na enkele maanden al snel dat het geen doorsnee jaar zou gaan worden.

Vanaf eind februari / begin maart greep het Corona-virus ook in ons land om zich heen en velen zijn inmiddels persoonlijk of in hun directe omgeving getroffen door het virus zelf of door de maatregelen die werden getroffen om het virus in te perken.

Ook onze club werd geconfronteerd met deze maatregelen waardoor de competitie maar niet mocht beginnen en waardoor trainingen slechts beperkt en onder strenge regels mogelijk waren.

Ook de geplande toernooien waaronder de Landelijke BeeBall-dag en de viering van ons 60-jarig jubileum moesten worden uitgesteld.

Met vreugde werd de verlichting van deze maatregelen aan het begin van de zomerperiode begroet, de trainingen werden hervat en in de loop van augustus ging dan eindelijk ook de competitie van start.

Helaas gingen de besmettings-cijfers in de loop van september weer de verkeerde kant op en werden de maatregelen noodzakelijkerwijs weer steeds strenger.

De enthousiast begonnen competitie kon slechts met enig kunst en vliegwerk worden afgemaakt, waardoor de verschillende teams toch nog zo’n tien wedstrijden hebben kunnen spelen.

De maatregelen die toen zijn afgekondigd zijn eigenlijk nog steeds van kracht en zijn in de laatste periode helaas alleen maar nog verder aangescherpt.

De verwachting is dat de maatregelen in deze of hopelijk iets mildere vorm toch nog wel enige tijd van kracht zullen blijven, sowieso zoals door de overheid aangekondigd tot en met 19 januari, hopelijk komen er vlot daarna enige versoepelingen en kunnen we zoals gepland eind januari toch sportief beginnen aan de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.

Is er dan helemaal niets positiefs te melden zult u denken …………… zeker wel, er is licht aan het einde van de tunnel, de vaccins komen er aan en het prikken gaat zeer binnenkort van start, we gaan de strijd met het virus vol goede moed aan in de overtuiging dat we deze strijd gaan winnen en dat we dan van ‘het nieuwe normaal’ zo vlot mogelijk weer terug kunnen naar ‘het oude normaal’, uw bestuur is er klaar voor.

Het bestuur wenst u en allen die u lief zijn een mooi en bovenal gezond 2021, maar ook een jaar waarin we elkaar weer mogen begroeten en bezoeken en waarin we weer kunnen genieten van het spelletje waaraan wij allen zoveel plezier beleven !!!

Houdt de website ook altijd in de gaten voor nieuws.

Hopelijk tot gauw weer eens op Holy en voor nu een hartelijke groet namens het voltallige bestuur,

Pim Kriek

Maurice Sloot

Ron Bergwerff

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.