Facebook-pagina Holy 60 jaar

FaceBook-pagina in het kader van het 60-jarig bestaan van onze club Holy !!!

De link onderaan dit artikel brengt je op de FaceBook pagina van ons aller Bouk Molendijk, bij de meesten van u wel bekend en voor wie hem nog niet kent, Bouk (bijna 66 jaar jong) loopt letterlijk al bijna 60 jaar rond in het Honk- en Softbal-wereldje, waarvan een heel groot deel bij Holy.

Op de voorgrond, op de achtergrond, als speler, als klusjesman, als umpire, als coach en nu dus als ‘archief-graver’.

Bouk heeft, met goedkeuring, het grootste deel van het Holy-archief mee naar huis genomen om daaruit leuke weetjes, ditjes en datjes, maar ook klinkklare feiten op te graven en deze dan te publiceren op zijn FaceBook-pagina.
Hij heeft er voor gekozen om in eerste instantie 60 jaar, ons hele bestaan dus, terug te gaan en van daar langzaam maar zeker op te stomen in de richting van ons 60-jarig jubileum, officieel in dit jaar 2020, maar door alle Corona-perikelen dus uitgesteld naar volgend jaar 2021.

Inmiddels zijn er al heel wat mensen van binnen en van buiten onze club die Bouk en dus ‘Holy-60-jaar’ met veel belangstelling ‘volgen’ en wat Bouk en ons betreft mogen dat er nog veel meer worden !!!
Eigenlijk zou iedereen met een Holy-hart, met belangstelling voor onze club, met belangstelling voor honkbal en softbal én die ook een FaceBook-account heeft Bouk moeten gaan ‘volgen’ om zodoende steeds meer leuke dingen over Holy te weten te gaan komen.

Kortom, hoort zegt het voort, ‘volg’ Bouk en geniet van wat hij allemaal uit het Holy-archief (en uit zijn eigen geheugen) naar boven weet te toveren en heb je zelf een bijzonder Holy-verhaal, stuur het aan Bouk en wie weet ……. !!!

https://www.facebook.com/bouk.molendijk.54

Veel plezier, blijf gezond en een hartelijke groet namens het gehele bestuur,

Pim Kriek
(voorzitter)

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.