UPDATE COVID-19 maatregelen

Beste leden,

Afgelopen woensdagavond 6 mei was er weer een persconferentie van de Overheid over alle Corona-maatregelen.
Wij hebben deze als Bestuur ook vernomen en gaan daar komende dagen mee aan de slag.

U ontvangt op korte termijn per mail informatie van het bestuur aangaande de aanpassingen en wat deze voor ons betekenen en wat er weer kan en mag op het complex.

Uiteraard worden de mededelingen /aanpassingen ook op de website geplaatst.

Voorafgaand aan voornoemde kunt u indien gewenst hier de Persconferentie van 6 mei 2020 en hier de uitleg over het Corona virus in ‘eenvoudige’ taal lezen.
Vragen aan de overheid m.b.t. het Coronavirus? U kunt bellen naar het publieksinformatienummer 08001351

Zonder in detail te treden (dit is hopelijk al duidelijk genoeg) is het NIET toegestaan ‘zonder toestemming’ van het bestuur (en/of het bevoegd gezag) af te wijken van de eerder gestelde en later te nemen maatregelen en tijden en/of het complex (ongewenst) te betreden (ook al is het hek open en zeker niet als het gesloten is!!)
Ook de leeftijdsgrenzen worden strikt gehandhaafd!

Coaches / trainers / leden die indien gewenst ‘en mogelijk’ moeten afwijken van dagen en tijden dienen VOORAF contact te hebben met het bestuur (en schriftelijke toestemming).

Houdt u zich allen aan de regels en afspraken en voorkom maatregelen en/of boetes voor uzelf maar ook voor de club!

We attenderen er allen op dat de cameras op en rond het complex en de dierenkliniek 24/7 opnemen en door het bestuur en bevoegd gezag te allen tijde LIVE (en achteraf) te bekijken zijn!

Het Bestuur.