Nieuwsarchief

Jeugdtoernooi 2013

vrijdag, 31 mei 2013

Ondanks enige afzeggingen zijn er gelukkig genoeg aanmeldingen overgebleven om er een leuk toernooi van te kunnen maken. Ik heet u en uw team dan ook namens het bestuur, de club, en mijzelf van harte welkom op 15 juni a.s. Er zullen zes Rookie teams en vijf pupillen teams aan het toernooi deelnemen.

De teams gaan er tegen aan, maar dat mag je verwachten van een echt toernooi. De bekers zijn gepoetst en staan blinkend klaar!

Beter laat dan nooit

dinsdag, 28 mei 2013

Het bloemstuk van de maand april is eind mei uitgereikt aan Cees Jan van Heijzen.

Aan alle coaches en leden van Holy

dinsdag, 28 mei 2013

Zoals iedereen waarschijnlijk weet moet de gemeente Vlaardingen ons veld en complex onderhouden. De gemeente heeft de klus uitbesteed aan de fa. Bron uit Amerongen. De fa. Bron komt vanaf heden ELKE maandag en donderdag ons veld maaien en gaat 2 keer per week het gravel onderhouden. Zij gaan dan met een tractor met daarachter een zwaar ijzeren net het gravel slepen. De mensen die die klus moeten doen hebben geklaagd dat zij telkens weer moeten zoeken waar het zware sleepnet ligt.

Klapdeurtjes

dinsdag, 28 mei 2013

Na de bestuursmededeling dat er buiten het barpersoneel niemand achter de bar mocht komen heeft ons nieuwe softballid Rick Erkens 2 klapdeurtjes in de opening naar “achter de bar” gemaakt.

Ziet er geweldig uit, mooi afgewerkt, waarvoor wij Rick hartelijk danken.

Grote schoonmaak

dinsdag, 28 mei 2013

De vader van een van onze beeballers, Hans van Lieshout, heeft 2 grote emmers met de Holy blauwe kleur verf gesponsord. Hij is de laatste tijd toch wel erg enthousiast bezig want hij heeft alle kleedkamers weer stofvrij gemaakt en gereinigd. Hij vond het “lekker” gaan en heeft vervolgens ons terras en het straatje voor de kleedkamers gereinigd. Ziet er piekfijn uit Hans.

Bedankt voor de verf en de schoonmaak!
Ik zou haast zeggen : “Ga zo door” maar dat klinkt wat inhalig.

Holy/Schiedam laat punten aan effectief Eurostars

zondag, 26 mei 2013

Holy/Schiedam kreeg vandaag het ervaren Eurostars op bezoek. Een ploeg die medekandidaat is voor het kampioenschap. Adrie Mabelis begon als pitcher op de heuvel. De eerste drie inningen wist hij mede dankzij zijn sterk verdedigende veld Eurostars van het scoren af te houden. Holy/Schiedam zette hier de eerste drie inningen twee hits en één run tegenover. In de eerste helft van vierde inning deed Eurostars wat terug en maakte zij met twee hits en één run de stand gelijk.

Doneer voor Alpe d'HuZes 2013!

maandag, 20 mei 2013

Op 6 juni 2013 ga ik (met ondersteuning van Ingrid die als vrijwilliger mee gaat om te helpen) proberen om 6 maal de Alpe d’Huez te beklimmen. Ik doe dit samen met 5000 andere fietsers met het doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. Vorig jaar werd meer dan 32 miljoen Euro opgehaald! Zie de website van de actie Opgeven is geen optie voor meer informatie.

ONE TEAM - ONE DREAM!!

maandag, 20 mei 2013
UPDATE
 
Er wordt inmiddels enthousiast gereageerd, maar belangrijker is dat er ook shirts besteld worden.
Een welkome bijdrage voor Rachel en het team!
Jullie bijdrage wordt zeer op prijs gesteld en Rachel is enorm dankbaar.
 

Holy/Schiedam snel klaar met Blue Birds

zondag, 19 mei 2013

In een stralend zonnetje nam Holy/Schiedam het vandaag op tegen de Blue Birds uit Delft. De afgelopen jaren was dit een ploeg, waar Holy/Schiedam het altijd lastig tegen had en regelmatig van werd verloren. De eerste inningen en had startend pitcher Stefan Droog het nog lastig en kreeg hij enkele hits tegen, wat na drie inningen resulteerde in de een 2 tegen 1 achterstand. In de vierde en vijfde inning ging Holy/Schiedam helemaal los. De ene na de andere honkslag werd er genoteerd en verdedigend zat het vandaag goed in elkaar.

Pagina's