Sponsoring - Wij helpen U en U helpt onze vereniging!

Sponsoring is een belangrijk instrument voor sportverenigingen geworden om hun doelstellingen te kunnen behalen. Zo ook voor onze vereniging. Onze sponsoropbrengsten worden al lang niet meer als een 'extraatje' gezien maar zijn inmiddels een vaste post op de begroting. De sponsorinkomsten zijn zelfs onze derde inkomstenbron na barinkomsten en contributies.

Waar onze vereniging voor staat

Naast alle sportieve prestaties, staat bij onze verenigingen het sportieve plezier centraal. De vereniging is bij uitstek een ontmoetingsplaats voor vrienden en familie. Daarnaast wordt elk lid gewaardeerd en gerespecteerd voor zijn of haar inbreng binnen de vereniging.

Naast het aanbieden van honk- en softbal, organiseert onze vereniging veel activiteiten voor haar leden. Zo wordt er elk jaar een jeugdkamp voor kinderen van 6 tot en met 18 jaar georganiseerd, vinden er verschillende toernooien plaats en zijn er enkele leuke feesten rond thuiswedstrijden en derby's van de selectie. Tijdens de feestelijk opening van het seizoen wordt zo'n feest extra groots aangepakt. Er vinden ook activiteiten plaats als het familietoernooi en de MVP-party aan het einde van het seizoen. De nieuwjaarsborrel en de medewerkers avond mogen zeker ook niet vergeten worden.

S.C. Vlaardingen Holy is een Vlaardingse honk- en softbalvereniging gelegen in de wijk Holy van Vlaardingen. Met een kleine 150 leden zijn wij al jaren een gezellige vereniging waar plezier en prestatie prima samengaan.

Als amateurvereniging werken wij gezamenlijk als vrijwilligers mee aan een optimale benutting van alle mogelijkheden binnen de vereniging. Echter, om alle leden – van jong tot oud – te kunnen voorzien van alle gemakken is veel geld nodig. Geld welke de vereniging niet altijd voor handen heeft.

Samen met U kunnen wij onze leden volledig van dienst zijn en hopelijk ook u een dienst bewijzen. Lees snel verder voor alle sponsormogelijkheden bij S.C. Vlaardingen Holy.

Geschiedenis

De vereniging S.C. Vlaardingen Holy is opgericht op 1 maart 1960 als honkbalafdeling van de Vlaardingse Football Club (VFC) en is vanaf 1 maart 1969 zelfstandig voortgezet onder de naam Vlaardingse Honkbal Club “Holy”. Op 1 januari 1974 is damessoftbal toegevoegd en vanaf 26 november 1977 is de vereniging samengegaan met de v.v. “Sport Club Rotterdam” en onder de naam “S.C. Vlaardingen Holy” voortgezet. Op 1 januari 1979 is ook het herensoftbal toegevoegd. Waarna velen successen op verschillende niveaus zijn behaald

Waarvoor wij hulp kunnen gebruiken

Het materiaal is het belangrijkste onderdeel van de honk- en softbalsport. Zonder materiaal kan er immers niet gesport worden. Het materiaal is niet goedkoop. Een goede knuppel kost al snel € 120,00, een handschoen € 90,00 en een doos wedstrijdballen € 40,00.

Als amateurvereniging zijn onze enige inkomsten de contributies en baromzet. Met deze inkomsten kunnen wij in al onze kosten voorzien, maar echte investeringen kunnen wij niet doen.

Wat u ervoor terug krijgt

Naast het feit dat u ons een plezier doet, is de sponsoring voor u belastingtechnisch voordelig. Het sponsorbedrag is namelijk aftrekbaar van de belasting. Daarnaast steunt u ook onze doelen, waardoor u de titel maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) mag dragen.

Wanneer u zich als sponsor verbindt met de vereniging is uw logo en/of bedrijfsnaam – gedurende het contract – altijd te zien op onze website en mag u gebruik maken van onze Social Media kenniskringen. De rest is afhankelijk van het pakket dat u kiest.

De mogelijkheden zijn heel divers. Zo heeft u de keuze om heel gericht een team te sponsoren of de hele vereniging. Denk hierbij aan het sponsoren van wedstrijdballen of knuppels. Maar ook het sponsoren van onderhoudsmateriaal of een evenement behoort tot de mogelijkheden. Staat iets niet in het overzicht? Neem dan contact op met de sponsorcommissie; wij zijn altijd bereid om een gesprek aan te gaan.

Zo kunt u helemaal zelf bepalen in welke mate u de vereniging wilt ondersteunen. Wij hebben zelfs al pakketten vanaf € 40,00!

Bent u nieuwsgierig? Kijk snel verder voor een volledig overzicht van alle pakketten.

Diverse sponsorpakketten mogelijk

Wij hebben verschillende pakketten voor het sponsoren van de club in het algemeen, of specifiek per team. Een aantal voorbeelden van sponsoring:

Hoofdsponsor

Voor 3500 euro per seizoen voor een periode van 3 jaar  zal uw naam en logo prominent aanwezig zijn op de tenues van het honkbal selectieteam, op onze site, 2 reclamedoeken op ons sportcomplex en in alle uitingen in de pers. Dit pakket wordt standaard inclusief het zeer krachtige "Website en Social Media" pakket geleverd, aangevuld met gratis deelname aan het bedrijventoernooi.

Reclamedoek op het veld

Uw spandoek van 5 meter bij 0,8 meter komt op hoofdveld te hangen. Wij ontwerpen en bestellen het spandoek voor u. Dit pakket wordt standaard inclusief het zeer krachtige "Website en Social Media" pakket geleverd, aangevuld met gratis deelname aan het bedrijventoernooi.

Adverteren op naambordje in de kantine

Voor 100 euro per seizoen hangt u met een door u aangeleverde speciale tekst en logo op een ingelijste A4 bij ons op een prominente plek in de kantine. Dit pakket wordt standaard inclusief het zeer krachtige "Website en Social Media" pakket geleverd.

Teamsponsoring

Voor 750 euro per seizoen wordt uw bedrijfsnaam en logo bijvoorbeeld geadverteerd op kleding of tassen. Een link op onze site naar uw bedrijfssite maakt altijd onderdeel uit van een sponsorovereenkomst. Uw naamsbekendheid wordt vergroot en uw bedrijfsnaam wordt positief uitgedragen. Dit pakket wordt standaard inclusief het zeer krachtige "Website en Social Media" pakket geleverd, aangevuld met gratis deelname aan het bedrijventoernooi.

Ballen- en/of materiaalsponsor

Voor 40 euro sponsort u een doos wedstrijdballen voor een thuisspeeldag van de selectie. Uw bedrijfsnaam wordt meerdere keren omgeroepen tijdens het wedstrijdverslag op ons complex. Daarnaast krijgt u een bedankje op onze website met natuurlijk een link naar uw website. Voor materiaalsponsoring verzoeken wij contact met ons op te nemen voor een passende aanbieding. Dit pakket wordt standaard inclusief het zeer krachtige "Website en Social Media" pakket geleverd.

Bedrijfsuitje

Jaarlijks organiseren wij een bedrijventoernooi. Een mooi bedrijfsuitje waarin uw bedrijf het opneemt op het softbalveld tegen andere bedrijven. Deelname bedraagt 100 euro per bedrijf en is exclusief eventuele buffet of barbecue kosten. Uitleg van het spel en eventuele trainingsavond zijn inbegrepen.

Website en Social Media

Voor 100 euro per seizoen heeft u een logo-vermelding met achter hangende link naar uw website bij ons op de website. Met een PageRank van 4 is plaatsing op onze website een zeer nuttige backlink voor uw website. Aanvullend krijgt u jaarlijks enkele vermeldingen in ons Social Media netwerk. Speciale aanbiedingen vanuit u naar onze leden en aangesloten mede-verenigingen zijn hier inbegrepen. Omdat de vereniging veel leden kent en veel vrienden heeft (500+ Facebook) en veel volgers heeft (400+ twitter) een zeer nuttig extra pakket!

Als sponsor wordt u onderdeel van een grote familie. Het is niet zijn of hun succes, het is ONS succes! En dus ook van de sponsoren! Indien u geïnteresseerd bent in één van onze pakketten, of u wilt graag met de vereniging om de tafel zitten, dan kunt u contact opnemen met Pim Kriek van pr-commissie.

Deze sponsoren gingen u voor

                     

 

        

     

  

    

CalculatieTool | Calculeren in een handomdraai 

CalculatieTool.com | Calculeren, offreren, registreren, factureren en administreren

Wie zijn Bikkels in de Bouw | Ht online platform voor de ZZP'er

    

 

                   

 

Drukwerk voor u (DVU)!

De Persgroep!

Synergyfood

Janson Dranken

B3